19700101-Mladší žáci - turnaj Rychnov nad Kněžnou 26.5.2024

Novinka

Mladší žáci - turnaj Rychnov nad Kněžnou 26.5.2024

Rychnov n.Kn. 0:1
1.poločas vyrovnaný bez větších šancí, 2.poločas jsme začali soupeře přehrávat, byli jsme lepší kombinačně a díky tomu jsme si vytvořili 3 gólový šance, které jsme bohužel nevyužili, po další povedené akci jsme vstřelili gól ,ale z ofsajdu...v době našeho největšího náporu soupeř nakopl balón a rychlý útočník domácích nás potrestal jediným gólem zápasu. Kruté pro nás, ale bohužel i takový je fotbal...

Police nad Metují 4:2
V zápase jsme rozhodně měli vstřelit víc branek, bohužel koncovka není v poslední době naší silnou stránkou a i tempo zápasu nebylo z naší strany úplně ok. Oba góly jsme inkasovali úplně zbytečně, po nedůsledném bránění před naší brankou.

Jaroměř 1:3
Soupeř nám od začátku ukázal jak se hraje fotbal, v neustálém pohybu, napadání a důrazu nás naprosto předčil. Za prvních 5 minut jsme inkasovali 2x a bylo vymalováno...My neměli na nic čas a prohrávali jsme téměř ve všech osobních soubojích. Po hřišti jsme víc chodili, než běhali, snaživy soupeř si s námi proto bez problémů poradil a zvítězil naprosto zaslouženě. Tohle nebyl vůbec povedený výkon.